Kokemuksen tuomaa joustavuutta

Palvelujemme keskeinen tavoite on toimia saumattomasti asiakkaidemme tuotantoketjun tukena. Tämä edellyttää asiakkaiden todellisten tarpeiden tunnistamista ja kykyä sopeuttaa oma toiminta erilaisiin vaatimuksiin.

Vuosien kokemuksen myötä olemme kehittäneet toimintamallejamme niin, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme kustannustehokkaasti protokappaleiden valmistuksesta sarjatuotteisiin. Kehittynyt konekantamme puolestaan varmistaa tuotantomme laadun.

Valmistamme tuotteita muun muassa teräksestä, alumiinista sekä ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Tärkeimpiä tuotantoalueitamme ovat levy-, ohutlevy- ja epäkeskopuristintyöt sekä kevyiden teräsrakenteiden valmistus. Yhteistyöverkostomme avulla huolehdimme myös koneistuksesta ja tuotteiden pintakäsittelystä.

Keskeinen osa toimintaamme on terästuotteiden valmistettavuuden suunnittelu ja kehittäminen, sillä näennäisesti pienikin muutos voi vaikuttaa merkittävästi tuotteen valmistus- ja asennuskustannuksiin. Ja mitä pitemmistä sarjoista on kyse, sitä suurempia säästöt voivat olla. Kysy lisää!